+Roaming Data&SMS

+Roaming Data&SMS
от 5.80 лв.
месец

Vivacom +Roaming Data&SMS

План за разговори и трафик в чужбина - Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com).

Използвайте този план в посочените оператори. Тарифирането е на 100 KB.

Поръчка през номер 123

+Roaming Data&SMS
 +Roaming Data&SMS S+Roaming Data&SMS M+Roaming Data&SMS L+Roaming Data&SMS XL
Стандартна месечна такса5.80 лв.9.80 лв.15.80 лв.49.80 лв.
Включени MB5102060
Включени SMS102550150
Валидни вЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и Швейцария
Тарифиране100 Kb100 Kb100 Kb100 Kb

Абонирайте се на номера за обслужване на клиенти 123 или в офис на Виваком. Възможност за еднократно добавяне на допълнителния пакет в рамките на месеца или за абонамент за една или две години. Ако се абонирате във времето на отчетен период заплащате пропорционална такса, като се изчислява на база на оставащото време от периода. Обърнете внимание на това, колко ви остава от договора за основния план, защото ако подпишете срочен контракт за 12 или 24 месеца за допълнителен пакет ще дължите такси за всички месеци от договора. Таксата за допълнителен пакет се добавя към месечната фактура. Ако деактивирате месечния допълнителен пакет преди да сте изчерпали услугите в него, заплащате пълната му такса без да се възстановява разликата. Неизразходваните екстри в пакетите не се прехвърлят за следващ период. Имате право да добавите повече от един допълнителен пакет, ако услугите в тях са от различен вид. Можете да активирате или деактивирате услугите само веднъж месечно. Абонирайте се за този пакет ако включеното в основния ви пакет не е достатъчно. Вижте основните планове за частни клиенти на Виваком. Цените са със ДДС.

План за разговори и трафик в чужбина - Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com).
Vivacom +Roaming Data&SMS
Date Published: 02/19/2015
План за разговори и трафик в чужбина - Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com).
5 / 5 stars