Частни клиенти

Планове за разговори за частни клиенти със срочни договори

Тук ще намерите пълна информация за тарифите на Мтел, Теленор, Виваком, боб и Loop, които са предназначени за физически лица. Вижте офертите за безплатни минути към оператора или към всички мрежи, към фиксирани мрежи, за СМС-и, мобилен интернет, цената на минута след изчерпване на безплатните, прехвърляне към друг оператор. Вижте изгодните предложения за смартфони заедно със СИМ карта.

Обърнете внимание на бонусите и промоциите

 
 
мтел, виваком, теленор, боб, Loop частни клиенти

Популярното наименование на "физическо лице" сред операторите е частен клиент, което означава, че вие в персонално качество носите отговорност за договорите, които подписвате. Основната клиентска база на GSM компаниите се състои именно от частни клиенти. Заради това те са максимално гъвкави спрямо потребителите и предлагат огромно многообразие от продукти, услуги, добавки, промоции, екстри и подаръци. Преди да подпишете договор за план добре преценете какви са вашите нужди - дали провеждате предимно разлики, дали пращате СМС-и, дали сърфирате в интернет или дали използвате телефона си предимно за игри, например. Когато се абонирате не обръщайте внимание толкова на ниските промо цени на плановете, колкото на това какво е месечното ви потребление и дали предложението на оператора е съобразено с него. Все пак може да предпочетете да се съобразите с условията, които ви се предоставят.

Бъдете сигурни, че сте запознат с всички условия по договора като месечни такси, тъй като е възможно дадена промоция да важи само за три месеца от общо дванадесет. В България е забранено да се сключват договори от разстояние, което означава, че отношенията ви с даден доставчик ще бъдат официализирани едва след като физически посетите негов офис или офис на негов търговски представител и се подпишете на хартиено копие от договора. Ако смятате, че някое от условията не ви е достатъчно ясно се обърнете към консултантите, които са длъжни да ви съдействат.

След 2010 г. Комисията за регулиране на съобщенията регламентира пренасянето на номера от един оператор на друг. Този регламент се въведе с цел потребителите да могат да запазват номера си, ако решат да сменят своя доставчик. За да пренесете номера си трябва да сте покрили всичките си задължения към настоящия оператор. Самата заявка се подава при новия оператор, където трябва да си изберете план и да заплатите такса, ако има такава. Операторите са длъжни да извършат пренасяне на номер до 7 работни дни след подаването на заявката.

telenorАбонаментни планове и допълнителни пакети от Теленор. 1000 минути към фиксирани и мобилни мрежи. Неограничен мобилен интернет.

 

Теленор добавки

Прибавете минути, трафик или СМС-и към плана си

резерв

Допълнителни минути и трафик и сърфиране

резерв старт

Стотици минути и MB в мрежата на Теленор

стандарт

Ниски цени за разговори с 2-годишен договор

Без договор

Абонаментен план без срочен договор

План за хора с трайни увреждания

Базов абонаментен план за хора с трайни увреждания

vivacomВключени минути към всички оператори, СМС-и, бонуси и изгодни це3ни за разговори в роуминг.

 

Виваком добавки

Добавки за минути, СМС-и, интернет, паник бутон и други

MaxiCall

Разговори към всички мрежи в страната

Net&Call

Балансиран план за разговори и интернет

Hybrid

План за младежи с неограничен трафик

Bipper

Детски план с контрол на сметката

MegaCall

Изгодни цени за разговори в чужбина

EasyCall

До 20 часа разговори към всички

Together

Разговори и СМС-и в мрежата на Виваком

Фаворити

5 номера семейство и приятели

bobПланове за разговори и интернет без дългосрочен договор и обвързване.

 

стартов пакет bob

Включени минути за разговор и СМС-и

minibob

Включени разговори към мобилни и фиксирани мрежи

стартов пакет bob за приятел

Втори абонамент за вече съществуващи клиенти

loopТарифи за потребители между 14 и 26 години включително.

 

Loop

Включени минтути в мрежата и мобилен интернет

Loop добавки

Екстри към съществуващ абонамент