Предплатени

Предплатени карти и планове без договор с ваучери

Предплатените карти и планове или припейд (Prepaid) тарифите са услуги, с които получвате от операторите СИМ карта за разговори, СМС-и, интернет трафик или роуминг. Различото при тези планове е, че за тях не се подписва договор и не се дължи месечна такса. Заплащането на услугите от доставчиците става чрез предварително закупуване на карти за презареждане или така наречените ваучери. Предплатени карти и планове станаха популярни сред обществото преди години с наименованието "Прима" заради едноименната марка на първия GSM оператор. Предплатени карти за презареждане на минути и СМС-и можете да си купите от всеки офис на оператор, от техните търговски партньори и дори от магазини за хранителни стоки или будки за вестници. Припейд можете да имате и ако не сте навършили 18 години като единственото необходимо е да представите лична карта.

Купете предплатен пакет от Теленор

Купете карта и ваучери от Теленор

Вземете СИМ карта без договор и без обвързване от Виваком

Вземете СИМ карта без договор и без обвързване от Виваком

Предплатените карти и планове са подходящи за клиенти, които ще използват услугите на операторите за кратко, защото почти всички телекоми предоставят услуга на срочен договор за една или две години. За да не се обвързвате със сметка за абонамент, който няма да ви се наложи да използвате толкова време, изберете предплатени карти.

Тези планове са подходящи и ако нямата възможност да планирате разходите си за месечна такса за дълъг период от време. Така потреблението ви ще е предварително зададено и ще трябва да се съобразявате с него. Неудобството е, че кредитът ви може да е приключил, а в същото време да ви се налага да използвате дадена услуга. В такъв случай трябва спешно да си набавите ваучер.