+World

+World
10.00 лв.
месец

Vivacom +World

План за изходящи разговори телефонни номера в целия свят

Без значение от държавата и оператора. Цените в таблицата са без ДДС.

+World допълнителен пакет

Поръчка през номер 123

 +World
Месечна такса8.33 лв.
Включени минути към всички фиксирани и мобилни номера в света30

Допълнителен пакет за бизнес клиенти на срочен договор към Виваком. Можете да добавите повече един допълнителен пакет към плана си без ограничение от вида на услугата.

Неизразходваните включени услуги в рамките на пакета не се прехвърлят за следващ месец, ако не сте успели да ги употребите в рамките на месеца. Заплащате пълната месечна такса за допълнителния пакет независимо от това дали сте го деактивирал в рамките на същия месец, в който е активиран.

Можете да подпишете договор за допълнителен пакет за една или две години. При подписване на договор за добавки, срокът на основния договор се удължава до изтичането на срока на договора за добавката. Тоест, ако до края на договора за основната ви услуга остават шест месеца и подпишете нов договор за допълнителен пакет за една година, ще бъдете задължени да заплащате месечна такса за основния договор заедно с добавката   още една пълна година. Ако решите да прекратите договора за основна услуга предсрочно, вие дължите таксите за месеците, които остават. Сметката за допълнителния план се добавя към стандартната месечна фактура.

План за изходящи разговори телефонни номера в целия свят
Vivacom +World
Date Published: 02/19/2015
План за изходящи разговори телефонни номера в целия свят
5 / 5 stars