+SMS&MMS

+SMS&MMS
от 5.80 лв.
месец

Vivacom +SMS&MMS

До 800 СМС- и MMS-и в вмреажта на Виваком

План с включено количество съобщения, без значение дали са СМС или MMS. Цените в таблицата са без ДДС.

 

+SMS&MMS допълнителен пакет

Поръчка през номер 123

 +SMS&MMS S+SMS&MMS M+SMS&MMS L
Месечна такса на пакет с абонамент4.83 лв.8.17 лв.13.17 лв.
Месечна такса на пакет без абонамент6.50 лв.9.83 лв.14.83 лв.
Включени SMS и MMS-и в мрежата на VIVACOM200400800

Допълнителен пакет за бизнес клиенти на срочен договор към Виваком. Можете да добавите повече един допълнителен пакет към плана си без ограничение от вида на услугата.

Неизразходваните включени услуги в рамките на пакета не се прехвърлят за следващ месец, ако не сте успели да ги употребите в рамките на месеца. Заплащате пълната месечна такса за допълнителния пакет независимо от това дали сте го деактивирал в рамките на същия месец, в който е активиран.

Можете да подпишете договор за допълнителен пакет за една или две години. При подписване на договор за добавки, срокът на основния договор се удължава до изтичането на срока на договора за добавката. Тоест, ако до края на договора за основната ви услуга остават шест месеца и подпишете нов договор за допълнителен пакет за една година, ще бъдете задължени да заплащате месечна такса за основния договор заедно с добавката   още една пълна година. Ако решите да прекратите договора за основна услуга предсрочно, вие дължите таксите за месеците, които остават. Сметката за допълнителния план се добавя към стандартната месечна фактура.

До 800 СМС- и MMS-и в вмреажта на Виваком
Vivacom +SMS&MMS
Date Published: 02/19/2015
До 800 СМС- и MMS-и в вмреажта на Виваком
5 / 5 stars