+Roaming Data&SMS

+Roaming Data&SMS
от 5.80 лв.
месец

Vivacom +Roaming Data&SMS

Допълнителни минути и интернет за чужбина - 

Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com).  Тарифирането е на 100 KB. Цените в таблиците са без ДДС.

+Roaming Data&SMS допълнителен пакет

Поръчка през номер 123

 +Roaming Data&SMS S+Roaming Data&SMS M+Roaming Data&SMS L+Roaming Data&SMS XL
Стандартна месечна такса4.83 лв.8.17 лв.13.17 лв.41.50 лв.
Включени MB5102060
Включени SMS102550150
Валидни вЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и ШвейцарияЕвропейски съюз, Турция, Македония, Сърбия и Швейцария
Тарифиране100 Kb100 Kb100 Kb100 Kb

Допълнителен пакет за бизнес клиенти на срочен договор към Виваком. Можете да добавите повече един допълнителен пакет към плана си без ограничение от вида на услугата.

Неизразходваните включени услуги в рамките на пакета не се прехвърлят за следващ месец, ако не сте успели да ги употребите в рамките на месеца. Заплащате пълната месечна такса за допълнителния пакет независимо от това дали сте го деактивирал в рамките на същия месец, в който е активиран.

Можете да подпишете договор за допълнителен пакет за една или две години. При подписване на договор за добавки, срокът на основния договор се удължава до изтичането на срока на договора за добавката. Тоест, ако до края на договора за основната ви услуга остават шест месеца и подпишете нов договор за допълнителен пакет за една година, ще бъдете задължени да заплащате месечна такса за основния договор заедно с добавката   още една пълна година. Ако решите да прекратите договора за основна услуга предсрочно, вие дължите таксите за месеците, които остават. Сметката за допълнителния план се добавя към стандартната месечна фактура.

Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com). Тарифирането е на 100 KB. Цените в таблиците са без ДДС.
Vivacom +Roaming Data&SMS
Date Published: 02/19/2015
Европейски съюз, Турция (Vodafone); Македония (T-Mobile); Сърбия (Telenor); Швейцария (Swiss Com). Тарифирането е на 100 KB. Цените в таблиците са без ДДС.
5 / 5 stars