Бизнес клиенти

Планове за бизнес клиенти

Сравнете офертите на Мтел, Теленор и Виваком за разговори в група на договор, включен мобилен интернет, брой СМС-и, минути за разговори в роуминг или с международни телефонни номера. Изгодни условия за повече СИМ-карти. Индивидуални планове според нуждите на бизнес клиентите с добавки от операторите

Говорете с вашия акаунт мениджър или търговски представител

 
 

Операторите на мобилни услуги предоставят гъвкави възможности за своите бизнес клиенти за изгодни тарифи на разговорите, връзка с интернет, СМС-и, MMS-и, международни разговори и разговори в роуминг. Едно от основните предимства са безплатните разговори в бизнес групата, с които говорите срещу 0.00 лв. между всички СИМ-карти, които са абонирани на името на едно юридическо лице. По този начин намалявате разходите си за дейността и улеснявате комуникацията между служителите си.

Договорите за бизнес планове се подписват от управителя на фирмата. Много често Мтел, Теленор и Виваком разпределят специален техен служител, който да отговаря за вашата фирма. Популярните наименования за този служител е акаунт мениджър (account manager), кий акаунт (key account) или търговски представител. Тези служители се занимават с "ключовите клиенти" на доставчиците и имат правомощията да преговорят за индивидуални, по-гъвкави и в крайна сметка по-евтини услуги за своите клиенти. Колкото повече СИМ-карти с абонамент имате, толкова по-вероятно е да ви бъде назначен представител, с когото да общувате. Едно от предимствата в тези случаи е, че при проблеми или въпроси можете да се обръщате директно към вашия акаунт мениджър, а не към универсалните номера за обслужване на клиенти.

Всеки бизнес абонат може да се възползва от взимането на смартфони, таблети, лаптопи или друга техника на лизинг, ако отговаря на специфичните условия на операторите. Понякога цените на планове и устройства са без ДДС, защото се предполага, че това е чистият разход за дадена фирма. Месечните сметки се считат за данъчен разход.

telenorСрочни договори за бизнес клиенти с преференции за разговори в група

Теленор бизнес добавки

Екстри без договор към абонаментния бизнес план

Telenor Business

Време разговори към всички мрежи

Telenor Web&Talk Pro

Минути за роуминг в ЕС и неограничени разговори в група

Telenor Office Number Plus

Разговори към фиксирани и мобилни мрежи

Telenor Office Group Plus

СИМ карта с мобилен и фиксиран номер

Теленор Travel’n’Talk

Цени за разговори от и към чужбина

vivacomВключени минути към всички оператори, СМС-и, бонуси и изгодни це3ни за разговори в роуминг.

 

Виваком бизнес добавки

Добавки за трафик, разговори към чужбина и СМС-и

Net&Call

Включени минути и неограничен трафик

MegaBiz

План с множество минути към всички оператори

Infinity

Време за разговори към номера от чужбина

Ultima

Разговори в група и всички мрежи в страната
бизнес клиенти мтел, теленор, виваком