Планове

Планове за мобилни телефони и смартфони

Сравнете цените и условията на Мтел, Теленор, Виваком, боб и Loop за плановете на договор или предплатените планове, които предлагат. Разгледайте детайлите на всеки план и това дали съдържа безплатни минути към семейство и приятели, неограничени разговори в мрежата на оператора или време за разговори към всички мрежи. Възползвайте се от добавките и екстрите към плановете, ако имате нужда от допълнителен мобилен интернет, роуминг разговори и обаждания в чужбина. Предплатените разговори излизат по-скъпи от разговорите на договор, но с тях не се обвързвате за дълъг период от време. Договорите с операторите могат да са за една или две години, като по-дългосрочните договори са по-изгодни.

планове на мтел, теленор, виваком, боб, loop

Плановете за частни клиенти са предназначени за физически лица, а бизнес плановете - за юридически лица (фирми, НПО-та, институции и други). Плановете на договор са най-масовият вид договори. Ваучери за предплатени карти могат да се купят от магазинната мрежа на операторите и техните партньори, от супермаркети, будки за вестници, бензиностанции и много други места.

 
 

Планове на договор за частни клиенти

Сравнете всички планове на операторите

Срочни планове за бизнес клиенти

Всички оферти от Мтел, Теленор и Виваком

Предплатени планове

Планове без месечна такса и без обвързване
Сравнително нисък процент от населението на страната ползва мобилни услуги. Средният процент за държавите от ЕС е 87 %, като първенци са Исландия и Норвегия с 98 % абонирано население, а в дъното са класацията са Румъния със 75 % и Полша със 77 %. Данните са от Евростат.