Въпроси

Как да се абонирам за мобилен план?

За да се абонирате за план на някой от операторите е необходимо да посетите офис на някоя от компаниите. Можете да подпишете срочен договор с месечни такси или да си закупите предплатена карта без договор с ваучери, ако не искате да плащате месечни такси. Във всеки от случаите ще ви е необходима лична карта, ако сте частен клиент.

Каква е разликата между частен и бизнес клиент?

Частните клиенти са всъщност физически лица, които се абонират за услугите на операторите в лично качество. За разлика от тях бизнес клиентите са фирми или юридически лица, които имат управител, извършващ оперативно дейността и упълномощен от собствениците. Договорите с юридически лица се сключват от управител.

Сметката ми е много висока. Какво да направя?

Ако смятате, че парите, които плащате всеки месец на някой от операторите са много, време е да направите анализ на разходите си. Вижте в разпечатката си дали провеждате повече разговори в мрежата на телекома ви или извън него. Уверете се, че използвате неограничен мобилен интернет, ако сърфирате често в мрежата. Тук можете да видите статистика на средното потребление за най-популярните действия в интернет.